Política 22/08/2014

El PP avisa el PSC que, si vota la llei de consultes, posarà "un llumí en mans d'un piròman"

Santi Rodríguez creu que la norma "surt més debilitada" del que va entrar al Consell de Garanties Estatutàries per la divisió que ha generat

Roger Tugas
1 min

BarcelonaEl portaveu adjunt del PP al Parlament, Santi Rodríguez, ha assegurat aquest dijous que la llei de consultes "surt més debilitada del que va entrar" al Consell de Garanties Estatutàries arran de la divisió amb què l'òrgan consultiu n'ha aprovat el dictamen. "No hi ha una idea clara de la seva constitucionalitat", ha conclòs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per això, el dirigent popular ha reclamat al PSC que "prengui nota i no li tremoli la mà en votar en contra". "Si no, seria corresponsable de posar un llumí en mans d'un piròman", ha insistit.

Així mateix, Rodríguez ha lamentat que el CGE no s'hagi referit a la constitucionalitat de la pregunta, com també se li havia demanat. En tot cas, ha subratllat que la llei permet preguntar sobre competències de la Generalitat, i "la independència no és competència exclusiva de la Generalitat". El diputat del PP, igualment, ha reclamat a Homs que acati la sentència del TC.

stats