Política 21/09/2019

L'ANC porta el judici de l'1-O i la situació dels presos al Human Dimension Implementation Meeting

La conferència de drets humans és un dels conclaves més grans d'Europa en la matèria

Acn
1 min
L'ANC porta el judici de l'1-O i la situació dels presos al Human Dimension Implementation Meeting

BarcelonaL'Assemblea Nacional Catalana (ANC) estarà present el dilluns 23 de setembre a la conferència Human Dimension Implementation Meeting 2019, organitzada per l’Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE), que té lloc a Varsòvia (Polònia) del 16 al 27 d'aquest mes. En aquest marc, l'ANC organitzarà un esdeveniment propi a les 18.15 hores sobre els judicis i les sentències als presos independentistes, amb la projecció d'un documental d'Al-Jazeera sobre el judici de l'1-O i una taula rodona amb la participació de la presidenta de l'Assemblea, Elisenda Paluzie; el productor executiu del documental, Collum Macrae; l'advocat belga especialitzat en drets humans, Christophe Marchand, i el secretari general de l'Organització per les Nacions i Pobles No Representats (UNPO), Ralph Bunche.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant el mateix dia, en el marc de la conferència l'ANC assegura que es tractaran temes com l'estat de dret, la independència judicial, la democràcia participativa, la igualtat de drets i la igualtat de participació a la vida política, a més de l'erradicació de la tortura, la pena capital i la protecció dels drets humans.

El Human Dimension Implementation Meeting és considerada la conferència anual més gran d'Europa sobre drets humans i democràcia. L’Oficina d’Institucions Democràtiques i Drets Humans (ODIHR) l’organitza cada any a Varsòvia com a plataforma per als 57 estats participants de l’OSCE, els socis per a la cooperació de l’OSCE, les estructures de l’OSCE, la societat civil, les organitzacions internacionals i altres actors rellevants.

stats