Alamany considera que no es pot tenir un "president telemàtic" si es vol acabar amb el 155

La diputada de Catalunya en Comú - Podem assenyala que "ningú és imprescindible"

La diputada electa de Catalunya en Comú - Podem (CatECP) Elisenda Alamany ha demanat "buscar fórmules per no tenir un president telemàtic", amb l'objectiu de formar govern i acabar amb l'aplicació del 155 com a "prioritat". En una entrevista a Catalunya Ràdio, Alamany ha demanat a Junts per Catalunya i ERC que busquin una alternativa per tenir una legislatura llarga: "No apostarem per una legislatura exprés. Ens poden agradar més o menys les majories escollides, però les ha escollit el poble de Catalunya", ha subratllat. En aquesta mateixa entrevista, la diputada electa ha assenyalat que "ningú no és imprescindible". "La prioritat ara és el país i no els balls de noms i de sigles", ha afegit.

Alamany també ha reivindicat que la seva formació política ha de ser "un agent polític que ha d'estar al carrer, al costat de les grans transformacions socials que estem vivint".

Aquest dissabte la coordinadora nacional de Catalunya en Comú es reuneix a Barcelona per avaluar la campanya i els resultats electorals, i també per abordar l'organització i el funcionament del seu grup parlamentari. 

Més continguts de