Política 05/01/2015

Acaba la reunió entre Mas i Junqueras sense acord per desencallar l'escenari electoral

És la primera reunió entre els dos dirigents l'any 2015, segons ha avançat TV3. L'última es va celebrar amb la presència de representants d'ANC, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)

Ara
1 min
Artur Mas i Oriol Junqueras segellen el pacte de governabilitat / PERE TORDERA

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, s'han reunit aquest dilluns al Palau de la Generalitat per desencallar l'escenari electoral, segons ha avançat aquest dilluns TV3 i ha pogut confirmar l'ARA. La trobada ha començat a mig matí i ha acabat poc després de les dues del migdia i, segons fonts coneixedores de la reunió, els dos líders encara no han trobat la fórmula per seguir endavant amb el procés sobiranista. És la primera reunió entre els dos dirigents des que ha arrencat el 2015. Mas sempre ha situat futures novetats sobre les eleccions plebiscitàries "després de Reis", i el dia 13 de gener té previst passar balanç de la legislatura després de la reunió que farà el Govern dimarts vinent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'última cita entre el president i Junqueras es va produir el dissabte 27 de desembre i va comptar amb la presència de Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC); Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, i Josep Maria Vila d'Abadal, president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Mas es planteja, tal com va avançar l'ARA, bastir una llista civil amb amplis suports sobiranistes.

stats