RELLEU NACIONALISTA
Política 25/07/2014

Tots els membres del nou comitè de direcció de CDC proposat per Artur Mas

El comanda Josep Rull, i Mercè Conesa farà de portaveu. Lluís Corominas s'encarregarà de les eleccions municipals previstes per al maig del 2015 i serà secretari general adjunt de CiU

Oriol March
2 min
Lluís Corominas, Artur Mas i Josep Rull anuncien la nova direcció de CDC / MANOLO GARCÍA

BarcelonaArtur Mas ha comunicat aquest divendres als òrgans de Convergència la seva proposta per resoldre l'interinatge nascut arran de la renúncia d'Oriol Pujol com a secretari general. La idea del president, que serà ratificada pel consell nacional del proper 6 de setembre, es basa en un comitè de direcció col·legiat amb Josep Rull, secretari general de CDC, com a coordinador general. Aquests són els seus membres:

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Josep Rull: secretari d'organització i coordinador general del comitè de direcció. A Rull se li deleguen la gran majoria de les funcions del secretari general –vacant que no pot ser coberta si no és per un congrés del partit–, com ara la direcció del comitè executiu nacional i la direcció del secretariat permanent.

Lluís Corominas: vicesecretari de coordinació institucional i nou secretari general adjunt de CiU en substitució de Xavier Trias. S'encarregarà de liderar la maquinària cap a les eleccions municipals del 2015.

Jordi Turull: president i portaveu del grup parlamentari de CiU. La presidència del grup ja la va assumir quan Oriol Pujol es va enretirar de la secretaria general fa 17 mesos.

Francesc Homs: vicesecretari d'estratègia i conseller de la Presidència.

Mercè Conesa: nova portaveu i alcaldessa de Sant Cugat.

Irene Rigau: presidenta del consell nacional de Convergència i consellera d'Ensenyament.

Xavier Trias: president del Consell Nacional de Política Municipal (CNPM) del partit i alcalde de Barcelona.

Pere Macias: portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats.

Francesc Sànchez: coordinador de règim intern i comunicació. Assumirà també la representació judicial i extrajudicial en tota classe d'actes i contractes per a la realització dels acords de la direcció, sense perjudici d'altres apoderaments que se li puguin atorgar.

Meritxell Borràs: presidenta de la Comissió Nacional de Polítiques Sectorials (CNPS) i diputada al Parlament.

stats