Política 22/01/2015

El fill de Bárcenas: "Hem vist qui eren veritables amics i qui era que només volia xuclar la mamella"

Ha acudit a la presó Soto del Real a esperar la sortida de l'extresorer del PP un cop dipositada la fiança

1 min
Un dels fills de Luis Bárcenas, Guillermo, arribant a la presó de Soto del Real per esperar la sortida del deu pare, extresorer del PP / EFE

Guillermo Bárcenas, fill de l'extresorer del PP Luis Bárcenas, ha acudit aquest migdia a la presó madrilenya de Soto del Real per recollir el seu pare, que serà posat immediatament en llibertat després del pagament d'una fiança de 200.000 euros.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En arribar al centre, Guillermo ha dit als periodistes que els diners de la fiança han estat reunits només per membres de la família i que s'han acabat de recollir aquest mateix matí gràcies a l'aportació d'una tia d'Astorga (Lleó).

El fill de l'extresorer ha assegurat també que ha parlat aquest matí amb el seu pare i que li ha dit que estava desitjant sortir de la presó per abraçar la família i recuperar "el temps perdut".

Guillermo Bárcenas ha assegurat que el seu pare no està nerviós i ha criticat que hagi perdut "aquests 19 mesos de vida a la presó" i la falta de suport del PP. "En aquestes situacions t'adones de qui són els amics de debò i qui és la gent que només vol xuclar la mamella", ha afegit.

stats