Política 17/02/2019

Casado insta a triar entre la unitat d'Espanya o un govern de "caos" en què manin els independentistes

"Sánchez ha convocat eleccions perquè l'hem enxampat venent Espanya als seus enemics", ha dit

Acn
1 min
Casado insta a triar entre la unitat d'Espanya o un govern de "caos" on manin els independentistes

MadridEl líder del PP, Pablo Casado, ha subratllat aquest diumenge que el 28 d'abril toca escollir entre l'aposta per la Constitució, la defensa de la llei i la unitat nacional o bé "el caos, la impunitat dels colpistes, els independentistes manant sobre el govern i un president negociant a Pedralbes la destrucció d'Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Pedro Sánchez ha hagut de convocar eleccions perquè l'hem enxampat venent Espanya als seus enemics", ha insistit des de Torrelaguna, on ha carregat contra Sánchez per haver negociat amb Quim Torra com si fos el cap d'un estat estranger, "amb un emblema que diu que Espanya és una dictadura" i ocultant un document en què es parla de "monarquia franquista i justícia polititzada".

També ha subratllat que els independentistes són "els més xenòfobs, radicals i racistes", i ha remarcat que Torra és "el que diu que hi ha d'haver una confrontació civil com a Eslovènia, que vol que entrin els tancs per la Diagonal i que justifica que apallissin dones per treure llaços grocs". "Que valida que marquin les cases dels nostres afiliats, com els nazis. Aquesta gent és amb la que estava pactant Sánchez a Pedralbes, i l'hem enxampat", ha insistit.

Casado ha subratllat que el PP va aconseguir aturar Juan José Ibarretxe i també Carles Puigdemont, i ara ho ha aconseguit també amb Quim Torra des de l'oposició. Ha mostrat el seu "orgull d'haver salvat Espanya per tercera vegada", per més que Sánchez, ha dit, ara intenti ocultar-lo. "Però ja no cola, perquè els espanyols l'hem vist venent Espanya", ha dit. "Si no volem més Sánchez, més comunistes i que Torra governi 'de facto', anem tots a votar el 28 d'abril", ha cridat.

stats