Política 25/04/2018

Cifuentes hauria robat en un supermercat de Madrid el 2011, segons 'OK Diario'

La presidenta madrilenya, ja esquitxada pel 'mastergate', ha convocat el seu equip d'urgència

Ara
2 min

Barcelona[Si veus aquest contingut amb una aplicació en dispositiu mòbil, clica aquí per veure el vídeo]

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, podria veure's implicada en un nou escàndol. Després que la falsificació del seu currículum –el conegut com a 'mastergate'– l'hagi col·locat contra les cordes, 'OK Diario' publica aquest dimarts que Cifuentes va ser enxampada robant en un supermercat a Vallecas el 2011, quan era vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid.

La informació va acompanyada d'un vídeo en què es veuria "l'arrest" de la política madrilenya "a mans dels guàrdies de seguretat de l'establiment, els quals la van custodiar fins a l'arribada dels agents de la Policia Nacional", segons el mitjà. A les imatges es veu com una dona –suposadament Cifuentes– entra en una sala amb un vigilant de seguretat i com ella treu del bolso el que serien dues cremes antiarrugues –"valorades en poc més de 40 euros"– i les torna. A continuació, el vigilant inspecciona amb deteniment el bolso i, finalment, s'espera mentre la dona recull les seves coses. 'OK Diario' assegura que Cifuentes va negar en un primer moment que hagués robat res quan una dependenta de la secció de perfumeria va alertar seguretat.

Uns 45 minuts més tard haurien arribat dos agents de la policia espanyola que, en reconèixer Cifuentes, haurien alertat de la situació els seus superiors. Segons relata el digital, va ser llavors quan van demanar que fos posada en llibertat "immediatament" i Cifuentes va poder anar-se'n de manera "discreta". Fins ara l'incident s'hauria mantingut en secret, tot i que els serveis de seguretat de la cambra madrilenya en tindrien coneixement. Diversos mitjans expliquen que Cifuentes ha reunit el seu equip d'urgència després de la publicació del vídeo.

stats