Política 31/01/2013

"A Soto del Real, la Cospedal": protestes davant del PP a Madrid i a Barcelona

Crits de "lladres, dimissió" i "a Soto del Real, la Cospedal" davant dels locals del partit després de la publicació de les xifres dels suposats sobresous a 'El País'

Efe
1 min
La protesta contra el cas Bárcenas davant de la seu del PP a Madrid, el dia de la publicació a 'El País' de la comptabilitat secreta / EFE

MadridIndignació i crits de "dimissió" davant de diverses seus del PP aquest dijous al vespre, hores després que el diari 'El País' hagi publicat els documents de la suposada comptabilitat paral·lela de l'extresorer del partit, Luis Bárcenas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Prop de 500 persones s'han manifestat davant la seu madrilenya, i també hi ha hagut una concentració a Barcelona. "Lladres, dimissió" i "a Soto del Real, la Cospedal" han estat els consignes més cantades.

La policia ha enviat prop d'una vintena de furgons amb efectius per protegir la seu popular de Madrid, al carrer Gènova, i ha desallotjat uns 150 manifestants que eren a la zona. Paral·lelament, han tancat l'accés a la zona per evitar que hi arribés més gent.

A internet, les crítiques i ironies pel presumpte cas de corrupció han estat constants tot el dia, i la plataforma de peticions en línia Change.org ha recollit en deu hores 100.000 signatures que demanen "la dimissió de tots els membres del PP que apareixen com receptors dels pagaments".

stats