Política 25/08/2018

Cs denuncia una agressió a Barcelona contra una dona que retirava llaços grocs

L'atac no té motius polítics, segons 'La Vanguardia'

Ara
2 min
Roda de premsa d’Albert Rivera i Inés Arrimadas ahir a Barcelona.

BarcelonaUna dona ha hagut de ser atesa a l'Hospital del Mar per una presumpta agressió mentre retirava llaços grocs pels voltants del Parc de la Ciutadella. Ciutadans ha denunciat públicament l'atac i ho ha atribuït a l'acció d'un "radical separatista", segons ha expressat el president del partit, Albert Rivera, a través de Twitter. Els Mossos d'Esquadra han explicat a l'ARA que aquest migdia han rebut l'avís però que no han sigut testimonis de l'agressió. Els agents han identificat tant els presumpte agressor com la víctima i els han ofert la possibilitat de presentar denúncia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons expliquen fonts dels Mossos consultades per 'La Vanguardia', l'agressió no tindria motius polítics. La dona anava acompanyada dels seus fills petits, que jugaven a despenjar llaços grocs. El presumpte agressor els hauria esbroncat violentament perquè estaven "embrutant la ciutat" i, quan la mare s'ha interposat entre l'home i els nens, l'agressor li hauria donat un cop de puny. Llavors, el marit de la dona s'hauria llançat contra l'agressor per contenir-lo.

La líder del partit taronja a Catalunya, Inés Arrimadas, ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que actuï: "Defensi els milions de catalans que estem sent atacats pel separatisme i deixi de blanquejar els que trenquen la convivència a Catalunya".

Des del Govern, el vicepresident de l'executiu, Pere Aragonès, ha mostrat el seu rebuig als fets i ha garantit que la Generalitat "condemna qualsevol agressió sense matisos, estigui tenyida de la ideologia que sigui".

També han fet servir les xarxes socials per mostrar el rebuig a la presumpta agressió els líders del PSC i del PP a Catalunya.

Ja fa setmanes que Ciutadans va anunciar que se sumava a la campanya per retirar llaços grocs de l'espai públic. El partit taronja anima la ciutadania a sumar-s'hi argumentant que s'ha de garantir la neutralitat al carrer.

stats