Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ DEL GOVERN

El Govern impulsa el seu propi diari digital

El nou portal, compatible amb el corporatiu ja existent, jerarquitzarà les notícies i coincideix amb un impuls de l'activitat via twitter de la Generalitat

El Govern ha posat en marxa el seu propi diari digital, un mitjà des d'on la Generalitat vol donar a conèixer les seves principals activitats i posicionaments i destacar-ne de forma jerarquitzada les que consideri més importants. El portal, que es troba allotjat a l'adreça Govern.cat, no ha costat diners a l'administració, ja que ha estat desenvolupat pels propis programadors de la Generalitat i serà gestionat pels redactors de l'executiu i coordinat pel secretari de Comunicació, Josep Martí, i pel director general de Comunicació, Jordi Cuminal. Serà compatible amb la pàgina corporativa ja existent de la Generalitat, que estarà més enfocada als serveis al ciutadà, i la seva sala de premsa digital, que seguirà actuant com a contenidor de notícies.

El web, que és blau com la majoria de pàgines similars d'executius, destaca amb secció pròpia les informacions relacionades amb "Aixecar Catalunya" i amb la "Transició Nacional" i també reserva un espai perquè es pugui consultar l'estat d'execució del pla de Govern que es va fixar a l'inici de legislatura Artur Mas com a eina de "transparència". Igualment, el Govern ha actualitzat el seu compte de twitter i assegura que serà "molt més actiu" amb ell, tot i que Mas seguirà sense gestionar-ne cap personalment per la impossibilitat de garantir el ritme d'actualitzacions que requereix.

Més continguts de