COMUNICACIÓ DEL GOVERN
Política 23/04/2012

El Govern impulsa el seu propi diari digital

El nou portal, compatible amb el corporatiu ja existent, jerarquitzarà les notícies i coincideix amb un impuls de l'activitat via twitter de la Generalitat

Ferran Casas
1 min
Imatge de la pàgina web del Govern, el dia de la seva posada en marxa

BarcelonaEl Govern ha posat en marxa el seu propi diari digital, un mitjà des d'on la Generalitat vol donar a conèixer les seves principals activitats i posicionaments i destacar-ne de forma jerarquitzada les que consideri més importants. El portal, que es troba allotjat a l'adreça Govern.cat, no ha costat diners a l'administració, ja que ha estat desenvolupat pels propis programadors de la Generalitat i serà gestionat pels redactors de l'executiu i coordinat pel secretari de Comunicació, Josep Martí, i pel director general de Comunicació, Jordi Cuminal. Serà compatible amb la pàgina corporativa ja existent de la Generalitat, que estarà més enfocada als serveis al ciutadà, i la seva sala de premsa digital, que seguirà actuant com a contenidor de notícies.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El web, que és blau com la majoria de pàgines similars d'executius, destaca amb secció pròpia les informacions relacionades amb "Aixecar Catalunya" i amb la "Transició Nacional" i també reserva un espai perquè es pugui consultar l'estat d'execució del pla de Govern que es va fixar a l'inici de legislatura Artur Mas com a eina de "transparència". Igualment, el Govern ha actualitzat el seu compte de twitter i assegura que serà "molt més actiu" amb ell, tot i que Mas seguirà sense gestionar-ne cap personalment per la impossibilitat de garantir el ritme d'actualitzacions que requereix.

stats