Política 10/09/2014

Ortega no participarà en la V i es quedarà al despatx participant en una reunió sobre el dispositiu de la consulta

La vicepresidenta rebrà els organitzadors al Palau de la Generalitat juntament amb el president Mas

Acn
1 min

BarcelonaLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, no participarà finalment en la 'V' i es quedarà al despatx per participar en una reunió sobre el dispositiu de la consulta, segons han confirmat a l'ACN fonts de Governació. De fet, segons les mateixes fonts, Ortega ha convocat la reunió aquest mateix matí perquè no tenia cap altre forat en els propers dies, tenint en compte que la setmana que ve hi ha debat de política general al Parlament i és possible que s'aprovi la llei de consultes el proper divendres. La vicepresidenta sí que rebrà els organitzadors de la 'V' al Palau de la Generalitat juntament amb el president, Artur Mas. Ortega no ha fet vacances aquest estiu i s'ha quedat treballant per preparar tot el que cal per celebrar el 9-N, inclosos alguns festius, i farà el mateix aquest Onze de Setembre. La vicepresidenta ha convocat aquest mateix matí una reunió amb els seus col·laboradors per continuar treballant en el dispositiu del 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La setmana passada, la vicepresident ja va deixar oberta la seva participació. Tot i que va recordar que ella havia assistit a la Via Catalana i que la seva voluntat era tornar-ho a fer enguany, va apuntar que potser tenia feina al departament a dos mesos per al 9-N. "És possible que aquell dia hagi de treballar, com ho he fet aquest agost i alguns diumenges", va dir llavors.

Així ha estat finalment, segons han confirmat a l'ACN fonts de Governació, que han afegit que la vicepresidenta sí que acompanyarà Mas a les 19.30 al Palau de la Generalitat per rebre els organitzadors.

stats