Política 30/05/2014

Duran: "Sempre que ERC ha tingut responsabilitats, ho ha fet molt malament"

El líder d'Unió adverteix que els republicans es "configuren" com el principal adversari de CiU en l'eix ideològic

Ara
1 min

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, assegura en la seva carta web setmanal a la militància del partit que "sempre que ERC ha tingut responsabilitats [de govern], ho ha fet molt malament". "Des del primer dia, el president Mas, en nom de CDC i d'Unió, va obrir la porta a ERC per entrar a governar i van ser ells els que no la van voler creuar. Nosaltres no la vam tancar ni llavors ni ara. El que passa és que els és més còmode i més rendible no fer-ho. I si, a sobre, tenen memòria –i en tenen- com per recordar que, sempre que han assumit responsabilitats, ho han fet molt malament, s'acaba d'entendre tot", defensa Duran.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de files de CiU a Madrid dedica bona part del seu text a a analitzar la derrota electoral de la federació davant dels republicans, a qui considera "el principal adversari ideològic" dels nacionalistes.

"No ho ignorem. Crec si ho fem, ens equivocarem. El PSC és un partit d'esquerres que perd pes i ERC se n'aprofita. I ho fa amb l'astúcia de no arremangar-se i d'entrar al govern. Que quedi clar un cop més: si no hi són, és perquè no volen. No s'hi val a dir que remodelar el govern portaria embolics amb Unió, que si nosaltres no volem...", defensa Duran.

stats