Política 09/06/2018

Laura Turull, sobre les imatges d'Estremera: "Trobo bé que s'hagin publicat, em preocupa com s'han enregistrat"

L'advocat de Junqueras i Romeva ha denunciat l'intern que presumptament va gravar-los

Ara
1 min

Barcelona"Trobo bé que ho hagin publicat, però a mi em preocupa com s'ha enregistrat, això". Una de les filles de Jordi Turull, Laura Turull, ha avalat la publicació de les imatges, publicades per l'ARA, de Joaquim Forn, Oriol Junqueras i Raül Romeva a l'interior de la presó d'Estremera. En una entrevista a 'Vilaweb' ha considerat que "no s'ha d'atacar el mitjà de comunicació" per haver-les publicat, sinó qui va enregistrar-les. "No sé com ho han pogut enregistrar", diu Laura Turull.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Quan les vaig veure em van impactar molt, perquè el meu pare m'ha parlat de la cel·la i el pati, però jo mai no ho havia vist. Però trobo bé que surti publicat. Ells són allà, que la gent ho vegi i ho sàpiga. Són en aquell espai tan petit setze hores al dia", defensa la filla de Turull. De fet, també explica que aquestes imatges les va comentar amb les filles de Joaquim Forn i totes van coincidir en "l'impacte" que els havia generat veure-les.

Per la seva banda, l'advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva, Andreu Van den Eynde, ha anunciat avui a través de Twitter que ha presentat una denúncia contra l'intern que presumptament va gravar els tres presos a l'interior de la presó. Just després de fer-se públiques les imatges, Institucions Penitenciàries va iniciar una investigació per aclarir com s'havien gravat.

stats