Política 06/09/2015

El PP i Ciutadans enguany tampoc assistiran a l'acte institucional de la Diada

Els dos partits, com ja va passar l'any passat, consideren que la celebració s'ha polititzat i ha adquirit un to independentista

Efe
1 min

BarcelonaNi el PP ni Ciutadans enviaran cap representant a l'acte institucional de Diada, com ja va passar l'any passat, perquè consideren que la festa s'ha polititzat i ha adquirit un to independentista, segons han informat a Efe fonts dels dos partits. El vicepresident segon del Parlament, Lluís Corominas, havia fet una crida als dos partits perquè reconsideressin la seva decisió, ja que considera que l'objectiu de la celebració és "integrar absolutament a tothom" amb un acte que té la cultura com a "eix vertebrador".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Com que la campanya electoral del 27-S arrenca la nit de dissabte, l'acte institucional de la Diada se celebrarà divendres a les deu de la nit a la plaça Sant Jaume. Consistirà en un espectacle creat pel director teatral Josep Maria Mestres i l'escriptor Albert Sánchez Piñol que tindrà com a fils conductors el centenari de la Xarxa de biblioteques i el 750è aniversari del naixement de Ramon Muntaner.

stats