Política 19/05/2015

Demanen la dimissió de l'alcaldable del PP a Sabadell per una presumpta agressió a un manifestant

ERC, Crida i Unitat pel Canvi han condemnat el candidat, que presumptament va fer una puntada de peu a l'activista durant un míting de Rajoy

Acn
1 min
Membres de la PAH són expulsats del míting de Rajoy entre empentes i cops de bandera /ACN

BarcelonaLes xarxes socials han recollit nombrosos tuits on es demana la dimissió del candidat del PP de Sabadell, Esteban Gesa, per haver donat presumptament una puntada de peu a un activista que aquest dilluns va protestar durant el míting del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a Barcelona.

Entre els que demanen la dimissió hi ha el candidat de la Crida per Sabadell, Maties Serracant, el d'Unitat per Sabadell, Joan Berlanga, i el d'ERC, Juli Fernàndez. Tots tres han condemnat l'actitud del popular, com també ho ha fet la PAH de Sabadell i altres organitzacions. El diputat d'ICV-EUiA al Parlament i regidor EUiA a Sabadell, Joan Mena, és un dels que han penjat les imatges de l'agressió, enregistrades per TV3, a Twitter.

L'alcaldabe del PP, que encara no s'ha pronunciat sobre les acusacions, farà un míting a Sabadell amb Alícia Sánchez-Camacho aquest dimarts al vespre.

stats