Política 21/06/2015

Pedro Sánchez comença la cursa cap a la Moncloa amb una enorme bandera d'Espanya de fons

El líder socialista exhibeix patriotisme espanyol en el discurs d'acceptació de la candidatura a la Moncloa

Efe
1 min
Pedro Sánchez amb la bandera espanyola de fons / DANI POZO / AFP

MadridEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha iniciat el seu discurs com a candidat socialista a la presidència del govern espanyol amb una enorme bandera d'Espanya al fons, i entre els crits de "president, president" dels centenars de militants que omplen el teatre circ Price de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Amb humilitat i amb emoció, accepto la candidatura del Partit Socialista Obrer Espanyol a la presidència del Govern d'Espanya", ha proclamat Sánchez res més pujar a la tribuna d'oradors amb el lema "el canvi que uneix".

En les seves primeres paraules després que el Comitè Federal del PSOE hagi ratificat la seva candidatura, Sánchez ha agraït el suport de la seva esposa i de les seves dues filles i ha lloat als seus antecessors en aquesta responsabilitat, Felipe González, Joaquín Almunia, José Luis Rodríguez Zapatero i Alfredo Pérez Rubalcaba.

La bandera d'Espanya sobreimpresionada en una pantalla gegant ha presidit el discurs de Sánchez durant els primers minuts, per després deixar pas a un fons vermell amb les sigles del PSOE.

stats