Política 10/05/2015

Trias acusa Colau i Iglesias de "generar violència" amb "insults i crispació"

L'alcalde i candidat de CiU a Barcelona considera "lamentable" que un candidat a l'alcaldia de Barcelona "es dediqui a insultar els adversaris"

Dani Sánchez Ugart
1 min
Trias, durant l'entrevista a l'ARA

BarcelonaVisiblement irritat, el candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona i actual alcalde de la ciutat, Xavier Trias, ha respost avui als "insults" que, segons el seu parer, van proferir ahir la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, i el líder de Podem, Pablo Iglesias, en un míting a Nou Barris. Trias ha vinculat la "crispació" que generen aquestes paraules a la violència que ahir, dissabte, es va produir amb l'agressió a un candidat de la federació a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És lamentable que una persona que aspira a l'alcaldia de Barcelona es dediqui a insultar els adversaris com aquesta senyora va fer ahir a Nou Barris", ha dit l'alcaldable convergent en un acte de campanya a la Torre de Collserola. "No pot ser l'insult ni generar situacions que ens poden portar a situacions de violència", ha afegit.

Trias ho ha aprofitat també per agrair la condemna que han fet alguns grups (ha citat només el PP i PSC com a partits que ho han condemnat explícitament) contra l'acte violent a un membre de la candidatura de CiU i ha assegurat que "la violència ha d'estar absolutament condemnada per tots els grups".

stats