Política 21/12/2013

Unió demana als crítics del PSC que convencin el seu partit de donar suports a la consulta

Josep Maria Pelegrí fa una crida especial a Àngel Ros i es mostra decebut per l'actitud "passiva i negativa" de l'executiu de Rajoy en el procés sobiranista

Europa Press
1 min
Josep Maria Pelegrí, conseller d'Agricultura i Ramaderia, avui a Barcelona

LleidaEl secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha fet aquest dissabte una crida als dirigents del PSC crítics amb la direcció del partit, als quals ha demanat que tinguin "força i valentia" perquè convencin els socialistes perquè donin suport a la consulta sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pelegrí sosté que el PSC "encara està a temps de recuperar la posició central que ha tingut durant molts anys a Catalunya", segons ha informat el partit en un comunicat. Per això, ha fet "una crida especial a Àngel Ros", a qui ha demanat que treballi dins el partit perquè se sumi al pacte per al dret a decidir. Pelegrí considera, a més, que no seria bo per als socialistes que quedessin al marge del procés sobiranista.

El secretari general d'Unió s'ha mostrat decebut per l'actitud "passiva i negativa" del govern central en el procés català. Per això, ha demanat a Mariano Rajoy que es posi a la pell de Catalunya i que estigui a favor de la democràcia per autoritzar la consulta. Pelegrí ha criticat, a més, que la "majoria solitària" del PP al Congrés li permet aprovar lleis que imposen criteris recentralitzadors i que són insensibles als problemes ciutadans, com les tarifes elèctriques.

stats