Política 21/10/2014

El PP defensa Acebes: "No crec que existeixi una persona més honesta"

Rajoy s'amaga en una porta lateral del Congrés per evitar parlar de la imputació, però el portaveu d'Economia defensa l'exministre de l'Interior

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

MadridL'anunci de la imputació de l'exministre de l'Interior del PP Ángel Acebes ha enxampat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a pocs minuts d'entrar a l'hemicicle del Congrés. Però el cap de l'executiu central ha optat per esquivar els periodistes i amagar-se en una porta lateral per evitar parlar de la imputació. Qui sí ho ha fet ha estat el portaveu d'Economia dels populars al Congrés, Vicente Martínez Pujalte, qui ha defensat que coneix a Acebes i "no coneix una persona més honesta en la vida".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha demanat temps i ha assegurat que l'executiu ha de "respectar les resolucions i decisions judicials, i en aquest cas també". Al seu torn, el president de la cambra baixa, Jesús Posada, ha assegurat que s'ha quedat "impressionat", però que no en volia dir res perquè ho consideraria "frívol" per part del PP.

En canvi, el portaveu popular al Congrés, Alfonso Alonso, assegura que "no s'ha quedat gelat" perquè considera que "la imputació és una garantia processal, res més".

stats