SUSPENSIÓ DEL TC
Política29/09/2014

Els sindicats d'estudiants convocaran vaga d'universitats el 7 i el 8 d'octubre contra el veto del TC

AEP, AJEC, En Lluita, la FNEC, SEPC i SUMEM reclamen al Govern que celebri la consulta malgrat la suspensió de l'alt tribunal

Ara

BarcelonaLa majoria de sindicats d'estudiants convocaran de forma unitària una vaga de 48 hores els dies 7 i 8 d'octubre a totes les universitats i centres de secundària públics de Catalunya en contra de la suspensió de la consulta del 9–N. La iniciativa s'ha pres en el marc de la plataforma #Estudiants9N, formada per l'Associació d'Estudiants Progressistes (AEP), l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), En Lluita, la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC), el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i SUMEM, organitzacions que aquest dimarts donaran més detalls de la vaga en roda de premsa.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La plataforma unitària, però, no creuen que el veto hagi de posar fi a la consulta, ja que els mateixos sindicats estudiantils exigeixen "a les autoritats catalanes a complir amb el compromís fet amb la celebració de la consulta, desobeïnt la suspensió cautelar del TC si és necessari". Així mateix, #Estudiants9N convocaran una "jornada de lluita" aquest dijous, de la que dimarts en donaran detalls.