SUSPENSIÓ DEL TC
Política 29/09/2014

Els sindicats d'estudiants convocaran vaga d'universitats el 7 i el 8 d'octubre contra el veto del TC

AEP, AJEC, En Lluita, la FNEC, SEPC i SUMEM reclamen al Govern que celebri la consulta malgrat la suspensió de l'alt tribunal

Ara
1 min
Sis associacions i sindicats d'estudiants han presentat aquest dimarts la plataforma #Estudiants9N / ACN

BarcelonaLa majoria de sindicats d'estudiants convocaran de forma unitària una vaga de 48 hores els dies 7 i 8 d'octubre a totes les universitats i centres de secundària públics de Catalunya en contra de la suspensió de la consulta del 9–N. La iniciativa s'ha pres en el marc de la plataforma #Estudiants9N, formada per l'Associació d'Estudiants Progressistes (AEP), l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), En Lluita, la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC), el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i SUMEM, organitzacions que aquest dimarts donaran més detalls de la vaga en roda de premsa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La plataforma unitària, però, no creuen que el veto hagi de posar fi a la consulta, ja que els mateixos sindicats estudiantils exigeixen "a les autoritats catalanes a complir amb el compromís fet amb la celebració de la consulta, desobeïnt la suspensió cautelar del TC si és necessari". Així mateix, #Estudiants9N convocaran una "jornada de lluita" aquest dijous, de la que dimarts en donaran detalls.

stats