Política 08/03/2015

Esclata una nova crisi al PP: Aguirre amenaça de no ser candidata si l'obliguen a cedir poder a Madrid

"Si posen una gestora, no sóc candidata... Jo no sóc cap ninot", ha etzibat en declaracions a la Cope, davant les suposades pressions de la cúpula popular, que li estaria exigint que abandoni la presidència del partit a la comunitat madrilenya a canvi de permetre-li ser l'alcaldable en les eleccions del 24-M

Europa Press
1 min

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre ha advertit aquest diumenge que no pensa renunciar al seu lideratge del partit a la comunitat madrilenya a canvi de ser l'alcaldable dels populars a l'Ajuntament de Madrid. Ha respost així, en declaracions a la Cope, a les suposades intencions de la cúpula del PP, que li estaria exigint que abandoni la presidència del partit a Madrid a canvi d'aspirar a l'alcaldia de la capital espanyola en les eleccions municipals del 24 de maig. "Si posen una gestora, no sóc candidata... Jo no sóc cap ninot", ha etzibat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Que posin una gestora demà si volen i, en aquell moment, que busquin un altre candidat, perquè jo no em presentaré com a candidata perquè el programa electoral el facin altres persones amb les quals jo no coincideixo. I la llista electoral, el mateix", ha advertit.

stats