ELECCIONS ESTATALS
Política 08/02/2015

Rivera (C's): "Espanya necessita un canvi sensat d'idees clares i no una revolució de venjança com Podem"

El líder de C's defensa que el seu partit "és la nova tendència i el partit que més creix" al conjunt de l'Estat

Efe
2 min
El president de C's, Albert Rivera, en la presentació de la plataforma Movimiento Ciudadano a Barcelona / EFE

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha manifestat aquest diumenge que la seva formació "és la nova tendència i el partit que més creix a tot Espanya", en relació amb l'enquesta que publica el diari 'El País' i que situa C's com la quarta força amb un 12,2% d'intenció de vot.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rivera ha assenyalat en declaracions a la cadena Cope que "es presenta un escenari de quatre partits i no de dos, com havia estat fins ara, on C's serà clau i contribuirà a la reforma del país", s'indica en un comunicat remès per Ciutadans.

En resposta a una pregunta relacionada amb la seva opinió sobre Podem, el líder de C's ha assegurat que "ha canalitzat el cabreig de molta gent fent un diagnòstic i sense fer propostes més enllà de les que ha hagut de rectificar, com la de la sortida de l'euro o les pensions".

Ha subratllat que "Podem és venjança i Espanya necessita justícia", ja que "no es tracta de venjar-se de ningú, es tracta que la gent que governi pugui tornar a mirar als ulls els ciutadans".

En aquest sentit, Rivera ha afegit que "els espanyols necessiten un rumb fix, un canvi sensat d'idees clares i propostes viables com C's i no una revolució de venjança com Podem".

Sobre la reforma educativa, ha insistit en la necessitat d'"un pacte nacional d'educació per a una generació vista", ja que "és un error pensar que cal enfrontar l'escola pública amb la concertada quan formen part de la mateixa xarxa".

Rivera ha destacat que s'ha de garantir la igualtat d'oportunitats, "la qualitat educativa, reivindicar l'esforç i impartir valors democràtics a l'escola com la igualtat, la solidaritat o la llibertat".

stats