CRISI A UPYD
Política 10/04/2015

El diputat d'UPyD Alberto Reyero deixa l'acta a l'Assemblea de Madrid i es passa a C's

El parlamentari afirma que la seva intenció és "continuar en política"

Europa Press
1 min
La líder d'UPyD, Rosa Díez. EFE

MadridEl diputat regional d'UPyD Alberto Reyero ha anunciat aquest divendres que renuncia a la seva acta de parlamentari de l'Assemblea de Madrid, que es dóna de baixa en el partit i que entrarà a Ciutadans, segons ha explicat a Europa Press.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, ha sol·licitat la baixa de la formació i la seva renúncia a l'escó. "Encara que la meva idea inicial era tornar al món laboral, la meva intenció actual és continuar en política", ha explicat en les xarxes socials, on recorda que fa sis mesos ja va mostrar la seva intenció de deixar la formació.

A més, ha agraït als seus companys "els bons i mals moments en l'activitat diària", especialment al portaveu del grup parlamentari, Luis de Velasco, "per la seva excel·lent gestió com a portaveu i mentor".

Alberto Reyero Zubiri (Madrid, 1962) és llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid (1985) i Coach Executiu per l'Escola Europea de Coaching (2009-2010). És diputat de l'Assemblea de Madrid des de 2011, on exerceix com a portaveu del seu Grup Parlamentari a la Comissió d'Afers Socials i també a la Comissió per a les Polítiques Integrals de la Discapacitat.

stats