Política 11/05/2014

Vidal-Quadras demana el vot per a VOX per "enderrocar" del poder als "dinosaures del sistema"

El candidat de VOX, ex del PP, assegura que Rajoy està duent a terme "la tercera legislatura de Zapatero"

Europa Press
1 min
Abascal, Vidal-Quadras i Ariadna Hernández, en la presentació / MANOLO GARCÍA

AlacantEl número 1 de la llista de VOX al Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras, ha demanat el vot per la seva formació el 25 de maig per acabar amb el "duopoli PP-PSOE", que, a parer seu, és en realitat "un monopoli". Ha afegit que els dos partits són els "dinosaures del sistema" i "han de ser reemplaçats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'exdirigent del PP ha asseverat en un acte de partit a Alacant que la corrupció i el separatisme són els problemes d'Espanya i que tots dos "han crescut" amb el govern de Mariano Rajoy, a qui s'ha referit com a autor de "la tercera legislatura de Zapatero". Del cap llista PP a les europees, Miguel Arias Cañete, Vidal-Quadras ha dit que "accepta que el tractin com a un botons" perquè li van enviar un missatge de text per dir-li que era candidat, mentre que sobre la socialista Elena Valenciano ha assenyalat que porta "una empanada mental de 'progre' de caricatura".

També ha carregat contra l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, sobre la qual ha dit: "No poden quedar impunes els escàndols d'aquesta alcaldessa".

stats