COL·LAPSE A RODALIES
Política 21/05/2015

El ministre Alonso ironitza sobre el caos de Rodalies: "En una Catalunya independent no hi haurà embussos"

Sánchez-Camacho destaca la inversió del govern central a Catalunya en infraestructures, "de 500 milions d'euros, dels quals 400 són per a Barcelona"

Europa Press
1 min
Alfonso Alonso, ministre de Sanitat, Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del PP a Catalunya, i Gabriel Turmo, candidat del PP a Terrassa / ACN

TerrassaEl ministre de Sanitat, Alfonso Alonso, ha carregat irònicament contra els crítics del caos ferroviari d'aquest dijous a Barcelona: "És sorprenent que en una Catalunya independent no hi haurà embussos. L'únic país al món". Ho ha dit durant un míting de suport al candidat a Terrassa, Gabriel Turmo, al costat de la presidenta autonòmica del PP, Alícia Sánchez-Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Alonso ha advertit que, si es produeix la independència catalana, "no hi haurà una societat plural, que pot opinar; hi haurà una societat que mana i una altra que obeeix".

També Camacho s'ha referit a l'avaria ferroviària i ha criticat que s'ha fet servir aquesta polèmica per a fins electorals: "Alguns ja han dit que amb una Catalunya independent això no passaria".

Per això, ha recordat que també s'ha avariat al metro de Barcelona, competència de l'administració catalana i que no ha comportat les mateixes reaccions.

Sánchez-Camacho ha destacat la inversió del govern central a Catalunya en infraestructures, "de 500 milions d'euros, dels quals 400 són per a Barcelona".

stats