Política 16/10/2012

Camacho defensa Coto i assegura que els títols universitaris perdrien la validesa amb la independència

La líder popular aprofita per sumar el missatge a la campanya #CiUfapor que impulsa el PP a través de la xarxa

Ara
1 min
Basagoiti també vol retallar en polítiques identitàries. "Si tanquem quatre canals d'ETB  podem fer quatre hospitals", va dir en un esmorzar amb Sánchez-Camacho.

BarcelonaDesprés de les crítiques que va rebre el diputat del PP José Antonio Coto per les seves declaracions afirmant que amb la independència els títols universitaris catalans deixarien de ser reconeguts, avui ha sigut la líder popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, qui s'ha afanyat a donar-li suport.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els títols que ara es donen a les universitats són títols que estan donats per universitats catalanes que estan reconegudes com a universitats espanyoles, òbviament la validesa d'aquests títols es dóna per la nostra pertinença a Espanya", ha afirmat Camacho. En concret ha assegurat que en una Catalunya separada de la resta d'Espanya "els títols universitaris deixarien de ser reconeguts, tant les llicenciatures com els graus". Aquestes declaracions se sumen a la campanya #CiUfapor, que està impulsant el PP a través de la xarxa i de la qual Coto és un dels principals animadors.

stats