CAP AL 20-N
Política 08/11/2011

Sánchez-Camacho fa una crida perquè els independentistes votin a CiU

La líder del PP català assegura que els socialistes "s'avergonyeixen de Zapatero" i per això el tenen "amagat"

Sara González
1 min

TarragonaLa presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha fet una crida des de l'acte central dels populars a Tarragona perquè tots els independentistes votin a CiU i que aquells que vulguin “la unitat i la concòrdia” votin els populars, un “partit de centre-dreta que representa igual o millor que CiU” Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho també ha carregat contra els socialistes dels quals ha dit que "s'avergonyeixen de Zapatero" i per això el tenen “amagat i aturat”. “Per què no el porta Chacón, la seva alumna predilecta, a explicar el seu programa a Catalunya?”, ha etzibat la líder popular, i ha afegit amb ironia: “I per què no porten a José Blanco?”.

a presidneta del PP català ha presentat el 20-N com una “moció de censura” contra Zapatero, Rubalcaba i Chacón i ha fet una crida al “vot pragmàtic” per sortir de la crisi.

El candidat del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, ha elogiat Sánchez-Camacho per haver estat la figura que ha “unit el partit” i ha carregat contra CiU i el PSC per buscar “la divisió” dels espanyols.

stats