Política18/02/2015

El PP retreu a Podem que no alci la bandera de la unitat d'Espanya

El ministre de Sanitat, Alfonso Alonso, retreu al partit d'Igesias que defensi l'autodeterminació de Catalunya

Efe

MadridEl ministre de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Alfonso Alonso, ha considerat que "caldria exigir a un partit que vulgui governar Espanya" com Podem que "tingui per bandera la igualtat dels espanyols i la unitat del seu país", uns principis "absolutament bàsics".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Estem parlant d'una alternativa per al govern de la nació [espanyola], d'un partit, que no defensaria la nació ni es compromet amb la seva unitat, ni amb la igualtat dels espanyols", ja que defensa l'autodeterminació de Catalunya i del País Basc, ha assenyalat Alonso en una entrevista a la Cope.

Cargando
No hay anuncios

Segons la seva opinió, en aquest moment el PP no té alternativa. "No hi ha una alternativa de seny a l'altre costat: el PSOE es troba en una situació de desconcert i debilitat i Podem representa una alternativa de radicalitat i ruptura", ha subratllat.

Per això, Alonso ha insistit que "no hi ha una alternativa clara a un govern centrat, sensat i moderat a Espanya".

Cargando
No hay anuncios

Segons el ministre, "allò raonable" seria que el seu partit tingués "una alternativa moderada d'esquerres o de centreesquerra", amb possibilitats de governar, que és el que passa als països més avançats.