Política 22/01/2014

Ana Botella, convidada a Davos... amb el currículum en blanc

L'alcaldessa de Madrid atribueix a "un error" que en el fullet informatiu sobre la trajectòria dels ponents no hi hagi ni una línia sobre la seva biografia

Ara
1 min
Ana Botella, alcaldessa de Madrid, aquest dimecres al Fòrum Econòmic Mundial de Davos / EFE

MadridAna Botella no deu necessitar presentació des de l'afer del "relaxing cup of café con leche", perquè ha estat convidada a participar en el Fòrum Econòmic Mundial de Davos, però en el fullet informatiu sobre els continguts no figura ni una paraula sobre la seva trajectòria... perquè el seu currículum està en blanc.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcaldessa de Madrid ha volgut treure ferro al cas aquest dimecres, i ha atribuït aquesta mancança a un "error", ha dit a Ràdio Nacional d'Espanya, segons recull l'agència Europa Press. De fet, no és l'única afectada pel fenomen, perquè li ha passat el mateix a un altre participant: el ministre espanyol d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria.

"M'imagino que és un error d'algú, no li puc dir res més, és un error d'algú... pot haver estat l'organització... no ho sé", ha assenyalat quan els periodistes li han preguntat per aquesta informació, que avançava avui el diari 'El Mundo'.

Botella participarà a Davos en una taula sobre ocupació i una altra sobre urbanisme. Segons les seves paraules, el fòrum suís considera que les ciutats "seran fonamentals en aquest segle perquè acumulen el coneixement i la concentració més alta d'universitats, grans empreses i entitats financeres". Són, ha dit, "la concentració més gran de persones que tenen moltes aspiracions". "La innovació es concentra en les grans ciutats. Per això n'han convidat diverses, com Johannesburg, Londres, Madrid... A totes ens han demanat que exposem formes de gestió urbanes que cada vegada estan més marcades per la innovació", ha apuntat.

stats