Política12/01/2015

L’ANC aconsegueix fer 'trending topic' mundial #AcordiEleccionsJA

L’entitat sobiranista engega una campanya a les xarxes socials per reclamar un pacte entre Mas i Junqueras abans del 15 de gener i eleccions abans dels comicis municipals 

Ara

BarcelonaL’ANC inicia la seva campanya per extremar la pressió sobre els partits sobiranistes. L’entitat sobiranista ha engegat motors aquest dilluns el vespre amb una piulada a les xarxes socials per reclamar un acord entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el president d’ERC, Oriol Junqueras, abans de dijous, 15 de gener. També demanen que el pacte permeti votar per la independència abans de les eleccions municipals. L'èxit de la campanya a internet no s'ha vist acompanyat als balcons i finestres del país: a diferència d'ocasions anteriors —com els dies previs al 9-N—, en aquesta ocasió la cassolada ha punxat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després d'aproximadament mitja hora d'engegar la campanya, el 'hagstag' promogut per l'entitat ha aconseguit ser 'trending topic' mundial a Twitter.

Cargando
No hay anuncios
Cargando
No hay anuncios

Per la seva banda, la presidenta de l'entitat, Carme Forcadell, també ha reclamat des del seu compte de Twitter l'avançament electoral. Ha cridat a "no perdre més temps en discussions estèrils" i ha demanat eleccions per a la "regeneració democràtica i per la justícia social".