PRESSUPOSTOS 2014
Política 05/11/2013

Mas-Colell: "No patiu, cap consulta no fallarà perquè no hi hagi urnes"

El conseller avança que el cos de tècnics tributaris de l'Agència Tributària de Catalunya que creen els pressupostos estarà dotat amb 30 professionals

R. Tugas / à. Font
1 min
Una urna electoral

BarcelonaEl conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha confirmat aquest dimarts que els pressupostos del 2014 contindran una partida prevista per a processos electorals per poder convocar la consulta. "No patiu, cap consulta no fallarà perquè no hi hagi urnes", ha ironitzat durant la seva compareixença al Parlament a preguntes dels periodistes, just abans de confirmar que els comptes incloïen els recursos necessaris. "El 2014 serà un any decisiu en molts aspectes", ha afirmat en un altre moment de la intervenció, i ha afegit que "ERC entén perfectament bé que l'estabilitat en els moments actuals és indispensable" i, per això, ha lloat el paper dels republicans durant les negociacions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Mas-Colell ha concretat que el cos de tècnics administratius que crearà la llei d'acompanyament per a l'Agència Tributària de Catalunya estarà dotat amb 30 professionals. Segons una resolució aprovada durant el debat de política general, la hisenda pròpia ha d'estar capacitada per recaptar a mitjans d'any tots els impostos generats a Catalunya.

stats