Política 05/03/2015

Àngel Ros, sobre la seva exnúmero dos: "Un dia em va dir que ella moriria matant"

"Crec que em vaig equivocar donant-li tanta confiança", assegura l'alcalde de Lleida sobre Marta Camps en una entrevista a 'El Món a RAC1'

Ara / Europa Press
1 min
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, aquest dilluns, atenent als mitjans de comunicació / ACN

BarcelonaL'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assegurat aquest dijous en una entrevista al programa 'El Món a RAC1' que Marta Camps, exnúmero dos de l'ajuntament, el va advertir que "moriria matant". "Crec que em vaig equivocar donant-li tanta confiança", ha assenyalat Ros, que ha acusat Camps de fer mal a Lleida".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Fiscalia Anticorrupció de Barcelona ha reclamat a l'Ajuntament de Lleida les nòmines de l'alcalde, el socialista Àngel Ros, i dels regidors des del 2009, segons ha explicat el mateix primer edil a Europa Press aquest dijous.

"Demana les nòmines de molts anys, des del 2009, aquesta és la documentació que queda pendent de lliurar, les dietes van dins de les nòmines", ha afirmat Ros, que ha assegurat que el departament d'informàtica de la Paeria està treballant en això.

Ros, que aquest dimecres ja ha defensat la legalitat de les seves actuacions, ha explicat que ha rebut molts suports de la direcció actual del seu partit i de la diputada Marina Geli: "He rebut molts suports de l'executiva nacional i un de molt especial; Pasqual Maragall em va trucar i em va dir: 'Àngel estic amb tu'".

Ros ha fet aquestes declaracions un dia després que funcionaris d'Anticorrrupció entressin a l'Ajuntament i requerissin expedients de la concessió de la discoteca Larida i dietes, i agents de l'Oficina Anticorrupció de Catalunya (OAC) requerissin informació dels ordinadors que utilitzava l'extinent d'alcalde Marta Camps.

Les dues actuacions responen a denúncies de Camps al desembre, un fet que Ros ha atribuït a una reacció de l'extinent un cop al partit es va conèixer que no aniria en la llista a les municipals.

stats