9-N ALTERNATIU
Política 24/10/2014

El PSOE titlla el 9-N alternatiu de "macroenquesta" i afirma que generarà frustració

Antonio Hernando afirma que la votació serà un èxit, però posarà de manifest l'"engany massiu i el fariseisme" practicats per Mas

Europa Press
1 min

BarcelonaEl portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando, ha admès que la consulta alternativa que promou la Generalitat per al 9 de novembre, a la qual s'ha referit com a "macroenquesta", serà un èxit de participació però creu que produirà una "enorme frustració entre la gent". Segons ha relatat en una entrevista a Onda Cero recollida per Europa Press, la "macroenquesta" serà un èxit en termes de participació, més enllà que posi de manifest l'"engany massiu i el fariseisme" que ha practicat el president de l'executiu català, Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La llàstima és que molta gent es veurà molt frustrada quan vegin que la macroenquesta no porta enlloc, més enllà d'acumular forces polítiques i socials i de produir una enorme decepció en molta gent", ha afegit.

En aquest sentit, ha opinat que l'estratègia de Mas és buscar suport en "el confort i en la comoditat" del discurs independentista i no baixa" al terra dels problemes reals de Catalunya i els problemes reals dels catalans".

En tot cas, ha afegit que el PSOE sí està "per resoldre els problemes reals i oferir solucions" que, segons ell, "poden donar lloc a un millor encaix no només de Catalunya sinó de totes les comunitats autònomes a Espanya".

stats