Política 18/02/2015

Rivera acusa Mas de mentir en negar que conegués els negocis del fill gran de Pujol

El líder de Ciutadans li recorda que l'any 2003 va inaugurar el port fluvial de Rosario, del qual Jordi Pujol Ferrusola era accionista

S. González / R. Mateos
1 min

Barcelona"Vostè com a president no té cap mena de credibilitat i ha de dimitir". Així de contundent s'ha expressat el líder de Ciutadans, Albert Rivera, que ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, d'haver mentit en la seva compareixença en la comissió sobre el frau fiscal quan va negar que conegués els negocis de Jordi Pujol Ferrusola, el primogènit de l'expresident Jordi Pujol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rivera ha recordat que Mas va inaugurar l'any 2003, com a conseller en cap de la Generalitat, el port fluvial de Rosario, a l'Argentina, del qual Jordi Pujol Ferrusola era un dels principals accionistes. Pel líder de Ciutadans, aquest assumpte que el president no va mencionar en la seva compareixença implica que Mas va "mentir". De fet, Rivera ha assegurat que no es creu que no sabés què passava amb els Pujol o què feia l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, imputat en el cas Palau. "La seva mentida ha mort, la seva mentida ha caigut", ha etzibat.

Mas ha respost que efectivament va fer aquell viatge i aquella inauguració i que ho va fer perquè el port de Tarragona estava impulsant "acords de col·laboració" amb el port fluvial de Rosario. Aleshores, el president del port era Lluís Badia, soci de Jordi Pujol Ferrusola, amb qui Mas es va fer una fotografia en la inauguració. "Vostè necessita construir una cosa que és falsa i atribuir-me que dic mentides, i potser la mentida la diu vostè", ha replicat Mas.

stats