Política 24/02/2012

Mas subratlla que la Diputació de Barcelona té total autonomia per acceptar la renúncia de Matas

El president ha evitat valorar la decisió presa aquest divendres per Salvador Esteve

Acn
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha subratllat que la Diputació de Barcelona té "autonomia total" per prendre les seves pròpies decisions, entre elles la d'acceptar la renúncia del seu coordinador general, Josep Maria Matas, arran de les informacions periodístiques aparegudes sobre la seva actuació quan era secretari general de l'Associació Catalana de Municipis (ACM).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ha explicat que ell no n'estava al corrent de la decisió i ha afegit que "no té res a dir" al respecte. La fiscalia ha obert diligències i investigarà si Matas, segons les mateixes informacions, va facturar 900.000 euros a l'entitat municipalista a través d'una empresa de la seva propietat quan era dirigent de l'ACM. Mas ha evitat valorar així la decisió de Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona, d'acceptar la renúncia del seu coordinador general. "No tinc res a dir", ha remarcat, tot i que ha destacat que la Diputacicó té "total autonomia" per prendre les seves pròpies decisions.

El president ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb quaranta empreses multinacionals en una jornada de l'IESE que portava com a títol 'Catalunya com a plataforma de competitivitat per a les empreses internacionals'.

stats