Política 28/03/2014

Mas: "Si el PP no s'hagués volgut carregar l'Estatut, ara estaríem en una situació diferent"

El president de la Generalitat, en el número 400 de la revista 'L'Avenç', que es distribuirà aquest cap de setmana amb l'ARA, considera que els partits, actualment, "fugen quan els parles de governar"

Ara
1 min

Barcelona"Si el PP no hagués volgut carregar-se l'Estatut per carregar-se el PP i Zapatero, perquè la mentalitat era aquesta, ara probablement estaríem en una situació diferent: estaríem desenvolupant aquell Estatut que no era l'ideal per Catalunya, però que donava un marge de joc per tirar uns quants anys més i anar engruixint i enfortint l'autogovern de Catalunya i les nostres capacitats per prendre decisions pròpies". Així s'expressa el president de la Generalitat, Artur Mas, en el número 400 de la revista 'L'Avenç', que es distribueix aquest cap de setmana amb l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas considera que Catalunya és un "país de capelletes" i considera que "costa molt" de construir corrents polítics que "realment tinguin molta força per ells mateixos". El president considera que se sent "molt estimat", "respectat" i "acompanyat" per la ciutadania, malgrat que també assenyala que hi ha moments en què se sent "discutit, combatut i criticat".

Pel que fa a l'etapa que va passar a l'oposició quan a la Generalitat hi governava el tripartit, Mas n'extreu aquesta conclusió: "Era l'època en què els partits volien estar al govern, no com ara, que en fugen esperitats! Ara, quan els parles del govern, fugen com els conills quan senten les escopetes".

stats