PLE DEL PARLAMENT
Política 22/02/2012

Mas insta el PSC a sumar-se al pacte fiscal abans que ho faci el PP

El president respon a Puigcercós que la seva voluntat "és mantenir les conclusions de la comissió d'estudi del concert econòmic fins al final"

Roger Tugas
1 min

BarcelonaEl president Artur Mas ha respost aquest matí durant la sessió de control del ple del Parlament al cap de l'oposició, Joaquim Nadal, que la geometria variable segueix plenament vigent. El dirigent socialista ha retret a Mas un "pacte estable" amb el PP i li ha preguntat per les seves "línies vermelles", però aquest li ha respost que tenen "certa coherència", que és el que sembla que falti al PSC, que "diumenge va enviar una carta oferint col·laborar amb el Govern en diversos aspectes i dilluns va partir peres". "La geometria variable no és agafar una mica d'aquí i una mica d'allà", ha afegit, "sinó sumar esforços", i en aquest sentit ha instat els socialistes a donar suport al pacte fiscal, ja que "si no vigilen el PP s'hi acabarà sumant abans".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas havia respost prèviament al president parlamentari d'ERC, Joan Puigcercós, que l'objectiu del Govern "és mantenir les conclusions de la comissió d'estudi del concert econòmic fins al final". "El que nosaltres pretenem i el que vosaltres preteneu és el mateix", ha indicat, tot i que no ha posat data per dur al ple del Parlament les conclusions de la comissió, com li havia reclamat Puigcercós, qui creu que "hi ha un problema d'ingressos i aquest país no pot esperar".

stats