Política 12/09/2015

Mas assegura que Europa no entén l'immobilisme de Rajoy amb el procés sobiranista català

El president de la Generalitat i número quatre de Junts pel Sí equipara Catalunya Sí que es Pot amb el PP per haver vist un "biaix" partidista en la manifestació de la Diada

Oriol March
1 min
Mas, durant l'acte a Sant Andreu de Barcelona / ACN

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat l'endemà de la manifestació sobiranista de la Diada per assenyalar que Europa "no entén" l'immobilisme del govern espanyol cap al procés català. "La reacció de Madrid no ens sorprèn, però ens decep i ens preocupa. Està poc a l'altura del repte democràtic de la societat catalana. A altres capitals europees no entenen l'immobilisme total de les institucions espanyoles", ha apuntat Mas en un acte de Junts pel Sí al barri de Sant Andreu de Barcelona en el primer dissabte de campanya electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El número quatre per la demarcació barcelonina de la coalició formada per CDC, ERC i independents ha posat en el mateix sac la reacció del PP sobre la manifestació que l'expressada per Catalunya Sí que es Pot, el pol d'esquerres format per Podem, ICV-EUiA i Equo. "Saben perfectament que això era una manifestació de la gent, sense biaix. És trampós presentar-ho d'aquesta manera", ha apuntat sobre la identificació que han fet alguns partits entre la Via Lliure a la República Catalana i Junts pel Sí i el mateix Mas.

stats