Política 12/05/2014

Assassinada a trets, en ple carrer, la presidenta de la Diputació de Lleó

Isabel Carrasco, del PP, ha estat disparada a prop de casa seva. La policia ha detingut dues dones, mare i filla, per la seva presumpta vinculació amb els fets

Agències / Ara
2 min
Isabel Carrasco / RTVCYL

Lleó / MadridIsabel Carrasco, presidenta de la Diputació de Lleó, hauria mort després d'haver rebut diversos trets a prop de casa seva. Testimonis presencials afirmen que la dona ha estat abatuda quan creuava una passarel·la damunt del riu Bernesga, poc després de les cinc de la tarda.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El motiu de l'assassinat seria una venjança personal, tal com han indicat fonts del ministeri d'Interior a l'ARA.

L'autora dels trets seria una dona que ja ha estat detinguda, segons Interior. Fonts policials consultades per Europa Press, però, parlen de dues detingudes, mare i filla. Aquesta última va ser acomiadada ahir, diumenge, de la Diputació de Lleó.

Els fets s'han produït abans de les 17.19 hores, quan una trucada ha alertat el 112 d'una agressió amb arma de foc en una passarel·la a prop del Centre de Salut Condesa de Sagasta. És la que comunica la casa de Carrasco amb la Diputació de Lleó.

Els partits suspenen els actes de campanya

Davant la mort de Carrasco, també presidenta del Partit Popular de Lleó, el PP ha expressat "el seu profund condol" i ha anunciat que se suspenen tots els actes programats per a aquest dilluns.

EL PSOE també ha decidit suspendre els actes previstos per a aquest dilluns i que ja estaven en curs, inclòs el míting del secretaris general, Alfredo Pérez Rubalcaba, a Jaén, segons han confirmat fonts socialistes a Efe. El PSC ha decidit fer el mateix.

Ante el fallecimiento de Isabel Carrasco, presidenta del Partido Popular de León y de la Diputación Provincial de León, el Partido Popular expresa su más profundo pesar y anuncia que quedan suspendidos todos los actos programados para el día de hoy.

okAnte el fallecimiento de Isabel Carrasco, presidenta del Partido Popular de León y de la Diputación Provincial de León, el Partido Popular expresa su más profundo pesar y anuncia que quedan suspendidos todos los actos programados para el día de hoy.

ok

stats