Política 28/04/2013

"Un poble unit": l'ANC llança una web per explicar el procés sobiranista al món

Les assemblees exteriors de l'ANC han posat en marxa Catalanassembly.org, coincidint amb el Dia Internacional de la Catalunya Exterior

Ara
1 min

BarcelonaLes assemblees exteriors de l'ANC han llançat aquest diumenge, Dia Internacional de la Catalunya Exterior, la web catalanassembly.org, amb l'objectiu d'explicar al món "el procés de democràcia participativa que ha posat en marxa el poble de Catalunya per esdevenir un nou estat d'Europa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La plataforma anuncia que vol "aportar el seu gra de sorra per donar a conèixer al món la voluntat sobirana del poble català". El nou web vol ser una eina que expliqui "amb arguments" la decisió d'emprendre "pacíficament i democràticament el camí cap a la independència".

També s'espera que la web permeti a les assemblees exteriors difondre l'agenda dels actes previstos a cada ciutat on estan implantades i compartir els recursos i les notícies, a més de ser un punt de trobada dels catalans que viuen a l'estranger.

A hores d'ara, l'ANC ja té més de deu assemblees exteriors establertes o en procés de constitució escampades pels cinc continents.

La web que impulsen arrenca en anglès i s'anirà traduint a totes les llengües possibles amb la col·laboració dels membres de la sectorial de traductors de la mateixa ANC.

stats