Política 15/10/2014

L'AMI avala l'alternativa a la consulta plantejada per Mas i demana als partits que recuperin la unitat

El president dels municipis independentistes, Josep Maria Vila d'Abadal, assegura que els ajuntaments col·laboraran tant com sigui necessari el proper 9-N

Oriol March
1 min

BarcelonaEl president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d'Abadal, ha donat suport aquest dimecres des dels passadissos del Parlament al pla alternatiu a la consulta que el president de la Generalitat, Artur Mas, va presentar ahir per al proper 9-N. "Hem de col·laborar en tot el que puguem", ha indicat Vila d'Abadal, que ha fet una crida a "no repetir errors del passat" a l'hora de dur a terme el nou pla. L'alcalde de Vic també ha donat suport la fet que el procés culmini amb unes eleccions plebiscitàries, com vol Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de la reunió de la comissió executiva de l'AMI, els alcaldes han fet una crida als partits sobiranistes per tal de recuperar la unitat. "Cal que els partits, més que mai, treballin junts", ha assegurat Vila d'Abadal, que ha indicat que és necessari que hi hagi urnes a cada municipi el proper 9-N.

stats