Política 27/01/2015

Bono: "Puigcercós em va dir que es cobraven quantioses comissions de les obres públiques a Catalunya"

L'expresident del Congrés i exministre demana a Pujol que esclareixi si les informacions són certes i ha carregat contra el "discurs dels nacionalistes dirigits" per l'expresident

Europa Press
1 min
L'expresident del Congrés, José Bono, en una imatge d'arxiu

MadridL'exministre del PSOE José Bono ha desvelat aquest dimarts que l'expresident d'ERC Joan Puigcercós va parlar-li del pagament de comissions per adjudicacions d'obres públiques: "Puigcercós em va dir que es cobraven quantioses comissions de les obres públiques que es feien a Catalunya", ha dit en declaracions a Cuatro.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bono ha afegit que aquest assumpte va ser denunciat al Parlament per l'aleshores president socialista Pasqual Maragall –que va parlar del 3%, tot i que immediatament va retractar-se davant l'aleshores líder de l'oposició, Artur Mas–, i també per l'exlíder d'ERC Josep Lluís Carod-Rovira, "soci del seu govern i també del PSC", que va dir que aquestes comissions eren de més del 3%.

Per això, el qui va ser expresident del Congrés ha demanat a l'expresident Jordi Pujol que esclareixi si aquestes informacions són certes. Bono ha qualificat d'inaudit que "aquest assumpte no s'expliqui i que encara diguin alguns que Espanya els roba". "Els que roben a Espanya està molt clar qui són", ha dit. Bono ha carregat contra el "discurs dels nacionalistes dirigits per Pujol" i ha subratllat que "les úniques víctimes a la història són els pobres".

stats