Política 23/06/2019

Buch s'obre a liderar el nou espai de JxCat: "Poden comptar amb mi"

El conseller d'Interior creu que deu anys d'alcalde, sis al davant de l'AMI i un a Interior l'avalen

Ara
1 min
El conseller d’Interior, Miquel Buch, a la bancada del Govern al Parlament.

BarcelonaEl conseller d'Interior, Miquel Buch, s'ha obert aquest diumenge a poder liderar el nou espai convergent que resulti de l'ordenació de JxCat, el PDECat i la Crida, i ha assegurat que si el partit i els militants creuen que el seu és "el perfil bo", hi estaria disposat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Poden comptar amb mi", ha afirmat Buch en una entrevista al 'Via lliure' de RAC1, en què ha afegit que "deu anys d'alcalde, sis al davant de l'Associació Catalana de Municipis i un a Interior" el poden "avalar". Tot i això, Buch sí que ha avançat que ara estan "a la pretemporada" i que el "ball de noms" entra dins la normalitat.

D'altra banda, el conseller ha assegurat que el partit no deixa de ser "un instrument per aconseguir la independència", que al seu torn també creu que és "una eina". "El projecte definitiu és Catalunya i la seva gent", ha explicat, per concloure que si el nou espai "passa per aquí" es podrà comptar amb ell.

Des de fa temps l'ara conseller d'Interior és un dels rostres visibles del sector que demana una integració més gran entre el PDECat i Junts per Catalunya, i s'ha erigit moltes vegades com un dels dirigents més crítics amb la direcció del Partit Demòcrata.

stats