Política 07/12/2016

Bustos: "Tinc proves que hi havia un interès polític per fer caure l'alcalde de Sabadell"

En una entrevista a TV3, el principal protagonista del cas Mercuri diu que no hi havia cap argument policial ni judicial per matenir-li el telèfon punxat durant més d'un any

Ara
1 min
Bustos diu que els diners cobrats de CASSA eren legals

BarcelonaManuel Bustos fa aparicions mediàtiques a comptagotes, i aquest dimecres ha concedit una entrevista a TV3. "Jo molestava moltes persones", ha dit l'exalcalde de Sabadell. "Tinc evidències, proves, i algunes informacions no contrastades que hi havia un interès polític per part d'uns i altres que van coincidir en el temps per fer fora el que guanyava les eleccions a Sabadell".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bustos acusa directament el responsable polític dels Mossos d'Esquadra d'aquell moment: "Com és possible que doni ordres per construir un possible delicte que després és arxivat per continuar amb les escoltes més d'un any?". Segons ell, no hi ha cap explicació ni jurídica ni policial per tenir el telèfon punxat tant de temps. "Hi ha una explicació estrictament política".

"Molestava moltes persones segurament perquè sóc una persona massa transparent i vehement. Alguns m'acusen de populista. Jo sí que estava al costat de la gent i guanyava eleccions, i algú no ho va entendre ni hi estava d'acord", ha afirmat.

"Crec en l'estat de dret, però a vegades la justícia no és justa."

stats