Política 22/07/2013

Camacho acusa CiU i ERC de "protegir" els imputats per corrupció i fer comparèixer "les víctimes"

La líder dels populars es mostra disposada a donar explicacions al Parlament pel cas Método 3 i demana a Pere Navarro que faci el mateix

Sara González
1 min

BarcelonaLa líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, s'ha mostrat disposada a comparèixer al Parlament per donar explicacions pel cas d'espionatge de Método 3, però ha denunciat que s'imposi "la lògica al revés" i hagi de donar explicacions qui ha "patit una vulneració dels seus drets constitucionals". I és que, segons la dirigent popular, al Parlament es "protegeixen" els diputats imputats en el cas Palau, en la trama de les ITV o en el de la màfia russa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Camacho, hi ha en marxa una "operació per desprestigiar" tant el seu nom com el del PP però ha alertat que el resultats els "està sortint del revés" perquè, per ara, pel cas Método 3 ha hagut de dimitir el director de Presons Xavier Martorell i ja hi ha imputada la gerent del PSC. En aquest sentit, la líder popular ha demanat a Pere Navarro que comparegui a la Cambra per donar explicacions de la mateixa manera que ho farà ella.

Camacho ha insistit que vol que la investigació esbrini qui va encarregar la gravació de La Camarga, però també qui ha tingut interès en difondre la conversa i amb quin objectiu. En aquest sentit, ha assegurat que alguns dels fragments que es van difondre a les xarxes socials estaven "manipulats deliberadament".

stats