Política 08/02/2013

El president de la Cambra de Barcelona demana "respecte per la legalitat" a Artur Mas

Miquel Valls diu al president de la Generalitat, davant els empresaris reunits a la Trobada d'Economia de S'Agaró, que "la sortida de la crisi i les relacions Catalunya-Espanya" no es poden "convertir en departaments estancs"

Oriol March
1 min
Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Artur Mas i Anna Balletbò, a la Trobada d'Economia de S'Agaró / DAVID BORRAT

S'AgaróMiquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, ha fet un discurs a la Trobada d'Economia de S'Agaró marcadament econòmic centrat en la crisi, les infraestructures, les universitats i la cooperació entre el sector públic i el sector privat. Això sí, al final la seva intervenció, Valls ha aprofitat per demanar al president "respecte a la legalitat" i que "no converteixi en departaments estancs la sortida de la crisi i les relacions Catalunya-Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Abans que Valls ha estat Anna Balletbò, impulsora de les jornades i exdiputada del PSC al Congrés dels Diputats, qui ha pres la paraula. Balletbò ha carregat contra la corrupció política i ha obviat qualsevol referència a la consulta que el Govern vol celebrar l'any 2014.

stats