Política 23/10/2014

La campanya de CDC pel 9-N se centrarà en animar els ciutadans a votar i votar sí-sí

El president del partit i de la Generalitat, Artur Mas, no participarà en els actes de CDC i es reservarà a fer una crida a la màxima participació

Laia Vicens
1 min

BarcelonaLa campanya de Convergència pel 9-N se centrarà en animar els ciutadans a votar i, en concret, a votar sí-sí. Així ho han anunciat la portaveu del partit, Mercè Conesa, i la directora de la campanya pel 9-N de CDC, Meritxell Borràs aquest dijous. "El leimotiv serà que la gent vagi a votar, que sigui un èxit de participació, i per això, la força la posarem en mobilitzar el màxim de gent", ha assegurat Borràs. Malgrat que aquest és el seu objectiu, han descartat situar un llindar mínim per considerar-ho un èxit: "No ens marquem cap xifra", han insistit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president de la Generalitat i del partit, Artur Mas, no participarà en la campanya del partit, i limitarà els seus actes a actes de govern que animin a la participació: "El president mantindrà una posició institucional, però això no vol dir que intervingui en la crida a la màxima mobilització de la ciutadania. En actes de partit no participarà, sinó que es reservarà a actes programats per demanar la màxima implicació i participació de la ciutadania", ha assegurat Conesa.

Borràs ha detallat, per exemple, que el 8 de novembre, el dia abans de la votació, CDC prepararà 800 paradetes arreu del país "amb la voluntat d'arribar al màxim nombre de ciutadans per animar-los a votar i perquè votin sí-sí". També s'organitzaran xerrades a peu de carrer, es prepararan cartells i material per aquesta ocasió. CDC mobilitzarà per aquesta campanya "tot el ferro" del partit: consellers, alcaldes i membres de l'executiva, segons ha explicat Borràs.

stats