Política05/09/2019

"Canviem l'estat de les coses", el lema amb què Tsunami Democràtic ha fet la primera acció reivindicativa

S'han penjat 15.000 cartells arreu del territori

Ara

BarcelonaLa iniciativa Tsunami Democràtic ja ha dut a terme la primera acció reivindicativa des que es va donar a conèixer dilluns. Amb el lema "Canviem l'estat de les coses", la plataforma ha penjat fins a 15.000 cartells arreu del territori per justificar que poden mobilitzar-se "allà on calgui i quan calgui".

Cargando
No hay anuncios

Pensada per impulsar una campanya de mobilització basada en la "lluita no-violenta" i la "desobediència civil", la plataforma ha desplegat, també, més d'una desena de pancartes en llocs emblemàtics de les principals ciutats del país com Lleida, Tarragona, Girona, Badalona, Tortosa, Terrassa i Barcelona.

Cargando
No hay anuncios

"Acabem de començar. Canviem l'estat de les coses. Continuem defensant el mateix: drets, llibertats i autodeterminació", ha manifestat la iniciativa a través d'un comunicat.

Cargando
No hay anuncios

El moviment –que ha nascut poques setmanes abans que es faci pública la sentència el Tribunal Suprem sobre l'1-O, no tindrà portaveus oficials i es mourà només per xarxes socials– pretén organitzar la "resposta ciutadana" al veredicte judicial pel referèndum.